Cautare

1001 de rezultate pentru "cosma petre" (2.88 secunde)
Motiv pentru care, a precizat purtatorul de cuvant al PD-L Constanta, Mihai Petre (foto), s-a luat legatura cu social-democratul Liviu Brailoiu, in vederea stabilirii unei intalniri pentru a lamuri de ce PSD continua sa faca nominalizari in functii care nu ii revin.
Astfel, pentru Departamentul de management educational si evaluare au fost propusi ca inspectori de specialitate Octavian Gavrila, managerul Grupului Scolar "Traian Demetrescu" din Craiova, alaturi de Carmen Petre, Nicolae Constantinescu (unul dintre putinii inspectori de specialitate ai ISJ care au fost pastrati - n.r.) si Lilia Pascaliu, de la Scoala nr.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, condusa de Petre Dinica (foto), a reusit ca, in doar cateva zile, sa cheltuiasca cateva miliarde bune.
"In mod abuziv, domnul Marian Petre Milut, fost presedinte in acea perioada, a refuzat organizarea Congresului Extraordinar desi statutar convocat si totodata a boicotat Congresul prin neparticipare", se arata in sesizarea inaintata Juriului.
Un an mai tarziu, Radu Vasile lasa locul lui Mugur Isarescu, dupa o noua grava criza politica, dar PD intra in proaspatul guvern, din nou, cu aceiasi oameni, la care se adauga Petre Roman, care renunta la sefia Senatului. ... 3% pentru candidatul prezidential Petre Roman si 7% pentru PD.
Mihai Capra, Olimpiodor Antonescu, Petre Toba, Dan Valentin Fatuloiu si Liviu Popa sunt sefii din Ministerul de Interne care isi vor prezenta demisiile, potrivit NewsIn.
De-a dreptul uimitor este faptul ca Regia nu a depus nici o oferta la procedura initiata de primarie in sistemul electronic de achizitii publice, desi, potrivit directorului Regiei, Ion Petre, exista un angajat care se ocupa cu acest domeniu. ... Ah, nu", a explicat Ion Petre.
Secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu a declarat ieri ca seful Politiei Romane, Petre Toba, a distrus, de cand se afla la conducerea institutiei, un "concept"
In plus, Igas a afirmat ca demiterea fostului sef al Politiei Romane, Petre Toba, "are legatura cu ce s-a intamplat la Neamt", dar a anuntat ca vor urma si alte demiteri.
Interesul personal este deasupra interesului general in clasa noastra politica", a spus seful statului, care a tinut sa precizeze ca premierul Boc si Cabinetul sau se bucura de sustinerea Palatului Cotroceni, daca "preseaza" pentru modernizarea Romaniei, si l-a asigurat pe seful Executivului ca daca va face acest lucru nu i se va intampla ce i s-a intamplat lui Petre Roman.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Presedintele de onoare al PSD si-a amintit ca pe atunci fostii premieri Petre Roman si Calin Popescu Tariceanu erau tineri.
Cotidianul - Istoricul Petre Turlea: "Kosovo va fi un precedent pentru Transilvania!" - In cazul unui asemenea vot nu i se va da apa la moara presedintelui care va creste precum Fat-Frumos in sondaje?
Cotidianul - Istoricul Petre Turlea: "Kosovo va fi un precedent pentru Transilvania!" - Avem situatii comparabile in istorie? - Intotdeauna cand s-a lucrat la reimpartirea administrativa peste capul judetelor- acestea fiind forma de organizare clasica a romanilor, de tip roman - minoritatea maghiara a avut de castigat.
Cotidianul - Istoricul Petre Turlea: "Kosovo va fi un precedent pentru Transilvania!" - De unde atata graba in povestea cu regionalizarea?
Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore, ne-a declarat ca, acolo unde au aparut probleme, s-a trecut la consolidarea digurilor.
Directorul DADR Galati, Petre Grigore, ne-a declarat ca verificarile au scos in evidenta faptul ca atit in judetul nostru, cit si in localitatile limitrofe au fost descoperiti foarte multi falsificatori de vinuri, in special in zonele consacrate in viticultura.
Conform primarului din comuna Desa, Petre Dorobantu, la reteaua de peste 750.000 de dolari care alimenteaza comuna s-au racordat 1.100 din cele 1.280 de gospodarii.
Fiecare dintre cele sase persoane care va fi improprietarita de primarie va primi in jur de 250 de hectare, iar edilul Petre Dorobantu a declarat ca cei mai multi dintre cei care au primit padure in baza Legii nr.
In luna aprilie, probabil, serviciul va face angajari de personal calificat si necalificat pentru 50 de posturi, dupa cum a aratat directorul adjunct al SPS, Dan Petre. ... Speram sa nu avem probleme, desi angajatii nostri vor avea mai mult de lucru", a adaugat Dan Petre.
google-analytics.com